Pluriform in uw branche

Pluriform wordt al vele jaren actief ingezet in verschillende branches. Voor een aantal branches hebben we een branchemodel ontwikkeld en een partner gevonden die dit model implementeert en verder uitbreidt bij (nieuwe) abonnees. Hiernaast zijn er ook directe klanten, klanten waarbij Pluriform Software als partner optreed, in een grote diversiteit aan branches, maar waarvoor (nog) geen branchemodel ontwikkeld is.
 
Werkt u met een standaard oplossing voor uw primaire bedrijfsprocessen en heeft u het gevoel dat u onvoldoende ondersteund wordt? Besluit u de meest noodzakelijke aanpassingen als maatwerk door te voeren, maar ondervindt u daarbij vaak hinder van de koppelingen met andere applicaties. Daarnaast moet het maatwerk bij elke volgende release weer opnieuw gemaakt worden, wat erg veel irritatie, tijd en hoge kosten met zich mee brengt.

Met Pluriform wordt uw systeem stap voor stap, voortdurend in interactie met uw professionals gebouwd, uitgebreid en aangepast. Wij beschikken over een brede basis (relatiebeheer, financieel, personeel, handel, projecten enz.) die eenvoudig voor zo ongeveer elke branche kan worden ingezet. Uitbreidingen aan een Pluriform model zijn razendsnel te realiseren waardoor ook specifieke bedrijfsprocessen en functionaliteit tegen relatief lage kosten gerealiseerd kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stel uw vraag op ons forum.

Wij zijn trots op onze klanten:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Direct starten met onze uitgebreide basis

  • Zowel backoffice als frontoffice

  • Windows, Web en Mobile

  • Pluriform is eenvoudig (en razendsnel) uitbreidbaar en aanpasbaar

United

United, gehuisvest in het Muziekpaviljoen op het Media Park te Hilversum, is een full service organisatie op het gebied van faciliteiten, technisch en creatief support voor media en broadcast organisaties. United is onderdeel van de Euro Media Group (EMG).

EH(WA)

De Euler Hermes World Agency richt zich specifiek op de behoeftes van multinationals. Zij hebben een toegewijd team van experts en een uniek portfolio van diensten om hen te helpen in het beheer en verzekeren van uw uitstaande vorderingen.

EH(NL)

Als 's werelds meest vooraanstaande aanbieder van kredietverzekeringen helpt Euler Hermes bedrijven van elke omvang om vol vertrouwen zaken te doen in binnen- en buitenland.​​ ​Met meer dan 100 jaar ervaring en ondersteund door Allianz, wereldwijd een toonaangevende financiële dienstverlener, heeft de deskundigheid van Euler Hermes het vertrouwen gewonnen van vele (inter)nationale klanten.

Velden Concerndiensten

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen. Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met bijna vijftig jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket.

SGS Search

SGS Nederland inspecteert, analyseert en adviseert de bebouwde omgeving, doet slim onderzoek naar de feiten, geeft praktisch en haalbaar advies, doet projectmanagement bij de uitvoering en helpt organisaties duurzaam te denken en te doen.