Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Release 2018.1 beschikbaar

Onze nieuwste productie release, release 2018.1, is beschikbaar. In deze release zijn meer dan 1990 aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen gedaan aan Pluriform Basis. Hiervan zijn meer dan 500 nieuwe features toegevoegd, verdeeld over 70+ modules.

Pluriform Basis bevat nu bijvoorbeeld de nieuwe module AVG, iCalendar, uitbreidingen rondom het opstellen en afnemen van vragenlijsten, een autorisatie matrix document voor applicatiebeheerders, aanvullende functionaliteit rondom vacaturebeheer zoals het archiveren en direct aanmaken van een sollicitant op basis van een ontvangen emailbericht etc. etc. Lees meer...

Tijdens release 2018.1 is tevens hard gewerkt aan SIR (Samen Innoveren Rendeert), het platform om samen met partners een gezamelijke roadmap te bepalen, te plannen en uit te voeren. Vanuit het SIR zijn verschillende user stories opgepakt waaronder o.a. de nieuwe modules 'AVG' en de 'iCalendar bestandsverwerking'.

AVG
Met de AVG module heeft u hulpmiddelen om op basis van uw verwerkingsregister uw beveiliging in kaart te brengen en te voldoen aan de rechten van betrokkenen.

iCalendar
De module 'iCalendar bestandsverwerking' biedt de mogelijheid om binnengekomen ICS-berichten om te zetten naar afspraken in Pluriform die op uw Teamwork agenda worden getoond. Deze functionaliteit is ook beschikbaar op het web.
Tevens is er een nieuwe taak "Verstuur als iCalendar meeting" om vanuit een Pluriform afspraak een uitnodiging met ICS-bijlage te versturen.

De aanpassingen en verbeteringen uit release 2018.1 zijn beschreven in changelogs die op het abonnee- en partnerportaal beschikbaar zijn.

Gepubliceerd op: 12 april, 2018
 
Powered by: Pluriform Software