Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Release 2018.1 beschikbaar

Deze nieuwe productie release van Pluriform Basis bevat meer dan 2200 aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen. Meer dan 500 hiervan zijn nieuwe features, verdeeld over 70 modules.

Pluriform Basis bevat nu bijvoorbeeld de nieuwe modules AVG en iCalendar, en uitbreidingen rond het maken en invullen van vragenlijsten, een autorisatie matrix document voor applicatiebeheerders, extra functionaliteit rond vacaturebeheer, zoals het direct aanmaken van een sollicitant door een ontvangen emailbericht te archiveren etc. etc. Lees meer...

Voor release 2018.1 is ook veel tijd gestopt in SIR (=Samen Innoveren Rendeert), ons doorlopende innovatie project, waarin we samen met onze branchepartners een gezamenlijke roadmap bepalen, plannen en uitvoeren. Aan SIR besteden we op jaarbasis 5% van wat onze abonnees voor hun Pluriform gebruik betalen.
Via SIR worden breed toepasbare user stories opgepakt, waaronder nu de nieuwe modules 'AVG' en de 'iCalendar bestandsverwerking'.

AVG
De AVG module biedt u de hulpmiddelen om op basis van uw verwerkingsregister uw beveiliging in kaart te brengen en te voldoen aan uw verplichtingen m.b.t. de rechten van betrokkenen.

iCalendar
Met de module 'iCalendar bestandsverwerking' kunt u inkomende ICS-berichten omzetten naar afspraken in Pluriform in de Teamwork Agenda. Dit kan ook op het web.
Met de taak "Verstuur als iCalendar meeting" verstuurt u vanuit een Pluriform-Afspraak een uitnodiging met ICS-bijlage.

Alle aanpassingen, verbeteringen en uitbreidingen in release 2018.1 zijn beschreven in changelogs die op het abonnee- en partnerportaal beschikbaar zijn.

Gepubliceerd op: 12 april, 2018
 
Powered by: Pluriform Software