Pluriform Zorg

Adapcare: branchepartner in de zorgsector

Pluriform Zorg, hét Elektronische Cliënten Dossier (ECD) dat de zorgprofessional écht helpt en eenvoudig is in gebruik met behoud van de diepte die de praktijk vraagt. Gedreven door aandacht voor de zorg gaan wij verder waar anderen stoppen, zowel in het ECD als in onze diensten. Naast kennis van ons ECD hebben we ook diepgaande kennis van de zorg.

Pluriform Branchepartner Adapcare is sinds 2004 partner van Pluriform Software. Inmiddels maken meer dan 30 zorginstellingen (ouderen-, gehandicapten- en jeugdzorg) gebruik van het ECD Pluriform Zorg. De kracht van Pluriform Zorg, komt voort uit de toekomstbestendige en flexibele engine van Pluriform. Op basis van deze technologie verbeteren we continu de standaard.

ADAPCARE - Pluriform Zorg
Da Vincilaan 1A, 6716 WC EDE
T. 085-4844100
E. info@adapcare.nl
W. www.adapcare.nl

Pluriform Works

BouwInfosys: branchepartner in de bouwsector

BouwInfosys heeft samen met Pluriform Software een volledig geïntegreerde oplossing gemaakt voor drie branches in de bouwnijverheid: bouw, infrastructuur en installatie.

In mei 2003 werd een Verkenning uitgevoerd waarna in juni 2003 de eerste klant live ging. Vervolgens heeft BouwInfosys samen met Pluriform Software de oplossing stap voor stap met andere klanten uitgebouwd tot een volwaardig gereedschap voor de bouwsector.

BouwInfosys BV
Helvoirtsestraat 6
5268 BB Helvoirt
Tel: +31 (0)88 -2 444 600

Voor meer info over PluriformWorks ga naar:

Grensloos

Pluriform branchepartner E-logistics & E-commerce

Professionaliteit, betrokkenheid, snel en kort schakelen. Dat is wat onze klanten belangrijk vinden en dat is ook precies wat u van Grensloos mag verwachten. Grensloos is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in procesverbeteringen. Grensloos helpt haar klanten met het verwezenlijken van hun dromen. Dat doen we door het slim inzetten van actuele softwaretechnologie en het inzicht van organisaties te vergroten!

GRENSLOOS E-LOGISTICS & E-COMMERCE

SPRENDLINGENSTRAAT 50
5061 KN OISTERWIJK
T. 013 711 33 08
E. INFO@GRENSLOOS.NL
W. www.grensloos.nl

Pluriform Goede Doelen

Matthat: branchepartner voor de Goede Doelen

Matthat Software realiseert sinds begin 2003 oplossingen voor maatschappelijke en fondswervende organisaties. Inmiddels is dit uitgebreid met beroepsverenigingen en belangenorganisaties.

​In de ontwikkel- en implementatiemethodiek wordt zoveel mogelijk gestreefd naar lange-termijnrelaties en een kostenbewuste benadering. De prijs-prestatieverhouding maakt de oplossing ook voor kleine organisaties aantrekkelijk.

MATTHAT SOFTWARE - Pluriform Goede Doelen
Groningenweg 8-A
2803 PV Gouda
T. +31 (0)182 781 636
E. info@matthat.nl
W. www.matthat.nl