Care

Pluriform Zorg

Pluriform Zorg, hét Elektronische Cliënten Dossier (ECD) dat de zorgprofessional écht helpt en eenvoudig is in gebruik met behoud van de diepte die de praktijk vraagt. Gedreven door aandacht voor de zorg gaan wij verder waar anderen stoppen, zowel in het ECD als in onze diensten. Naast kennis van ons ECD hebben we ook diepgaande kennis van de zorg.

Pluriform Branchepartner Adapcare is sinds 2004 partner van Pluriform Software. Inmiddels maken meer dan 70 zorginstellingen (ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ en RIBW) gebruik van het ECD Pluriform Zorg. De kracht van Pluriform Zorg, komt voort uit de toekomstbestendige en flexibele engine van Pluriform. Op basis van deze technologie verbeteren we continu de standaard.

ADAPCARE
Da Vincilaan 1A, 6716 WC EDE
T. 085 - 484 41 00
E. info@adapcare.nl
W. www.adapcare.nl

Bouw l Infra I Installatie

Pluriform Works

"Software is gereedschap"

Pluriform partner BouwInfosys heeft samen met Pluriform Software een volledig geïntegreerde oplossing gemaakt voor drie branches binnen de bouwnijverheid: Bouw, Infra (GWW) en installatie.

Na een verkenning gingen in juni 2003 de eerste klanten live. Vervolgens heeft BouwInfosys samen met Pluriform Software de oplossing stap voor stap samen met haar klanten uitgebouwd tot een volwaardig gereedschap voor de bouwsector.

Alle Pluriform Works klanten hebben toegang tot het Pluriform klantportaal waar meldingen eenvoudig zijn te registreren en te volgen.
 
BOUWINFOSYS
Helvoirtsestraat 6, Helvoirt
T algemeen. 088 - 2 444 600
T servicedesk: 088 - 2 444 666
E info@bouwinfosys.nl

Logistics l Publishers l Events

Pluriform Logistics & Commerce

Professionaliteit, betrokkenheid, snel en kort schakelen. Dat is wat onze klanten belangrijk vinden en dat is ook precies wat u van Grensloos mag verwachten. Grensloos is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in procesverbeteringen. Grensloos helpt haar klanten met het verwezenlijken van hun dromen. Dat doen we door het slim inzetten van actuele softwaretechnologie en het inzicht van organisaties te vergroten!

GRENSLOOS
SPRENDLINGENSTRAAT 50
5061 KN OISTERWIJK
T. 013 - 711 33 08
E. info@grensloos.nl

Goede Doelen

Pluriform Goede Doelen

Matthat Software realiseert sinds begin 2003 oplossingen voor maatschappelijke en fondswervende organisaties. Inmiddels is dit uitgebreid met beroepsverenigingen en belangenorganisaties.

​In de ontwikkel- en implementatiemethodiek wordt zoveel mogelijk gestreefd naar lange-termijnrelaties en een kostenbewuste benadering. De prijs-prestatieverhouding maakt de oplossing ook voor kleine organisaties aantrekkelijk.

MATTHAT SOFTWARE
Groningenweg 8-A
2803 PV Gouda
T. 0182 - 781 636
E. info@matthat.nl