Referenties Pluriform Zorg

Pluriform Zorg is ontwikkeld voor o.a. thuiszorg, wonen & dagbesteding, hulpmiddelen en ketenzorg. Alle functionaliteit hebben we stap voor stap met de zorgorganisaties en hun professionals ontwikkeld en in de praktijk verbeterd. Het gehele proces van indicatie, planning, zorginhoud, productie, facturatie tot en met managementinformatie wordt bedrijfsbreed ondersteund door Pluriform Zorg.

Samen met branchepartner Adapcare werken wij met passie aan Pluriform Zorg en zijn trots op de resultaten. Graag stellen wij een selectie van onze klanten aan u voor. In eigen woorden vertellen zij u wat werken met Pluriform Zorg betekent.

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pluriform Branchepartner Adapcare

Wij zijn trots op onze klanten

Pluriform wordt al vele jaren actief ingezet in de zorg.

Stichting Gehandicaptenzorg Limburg

"Het beheer van gegevens is veel eenvoudiger geworden."

"We hebben nu inzicht in de status van onze processen."

ERIC GLAUDEMANS

Lees de Case Study:

SGL over Pluriform Wonen en Dagbesteding

Zorg en Verpleging Goeree-Overflakkee

"Wij hebben gekozen voor het ECD van Adapcare omdat de workflow en het sturen en signaleren van medewerkers geïntegreerd is"

JACCO WESTSTRATE

Lees de Case Study:

Zorg En Verpleging Goeree-Overflakkee over Pluriform Wonen en Dagbesteding

Stichting Prisma

"Zolang Prisma zich blijft ontwikkelen moet het ECD als spiegel van de organisatie kunnen meebewegen, Pluriform Zorg is een flexibel ECD."

"De mensen van Adapcare kennen de zorg, ze zijn volwaardige gesprekspartners."

KATRIEN VAN BEURDEN:

Lees de Case Study:

Prisma over Pluriform Wonen en Dagbesteding

Stichting Opella

"In het begin riepen medewerkers: help, we moeten met een tablet werken. Nu zeggen ze: help, mijn tablet doet het niet. Dat geeft wel aan hoe onmisbaar het ECD Pluriform Zorg is geworden binnen Opella."

JANNIE VAN DE KAMP

Lees de Case Study

Sirjon Zorggroep

"Het Cliëntportaal van Pluriform Zorg heeft de eigen regie, participatie en betrokkenheid van cliënten en mantelzorgers vergroot."

BAUKE DE JONG


Topaz

"Met het ECD Pluriform Zorg wil Topaz intern de administratieve last beperken en de communicatie tussen cliënt, mantelzorger en zorgverleners verbeteren."

ERIKA VAN BARNEVELD

Lees de Case Study

Kwintes

"Het is belangrijk dat een ECD kan meebewegen met ontwikkelingen. Dat je eenvoudig pilots met nieuwe apps kunt integreren bijvoorbeeld. Adapcare denkt in mogelijkheden, zoekt naar oplossingen en verbeteringen van de standaard" - Afke Jong, Kwintes

"De administratie van uitbestede zorg vindt volledig plaats in Pluriform Zorg. Dit bespaart ons aanzienlijk veel tijd. Bovendien geeft het meer inzicht in de nog te nemen processtappen en biedt het meer sturingsmogelijkheden" - Karima Allache, Kwintes    Lees de Case Study

Pergamijn

"Met stip het beste ECD met de meeste mogelijkheden uit de markt."

HUB HARTMANS

Novicare

Novicare levert expertise en biedt diensten op specialistische niveaus in de zorg. Voor (zorg)instellingen is Novicare een ontzorgende en adviserende partner op het gebied van behandeling. Onze multidisciplinaire teams leveren efficiënte behandeling met de hoogste kwaliteit, in instellingen en bij cliënten thuis. Ook zijn we actief op het gebied van interim-management, advies en (bij)scholing van zorgprofessionals.

Neboplus

"De toegankelijkheid van het ECD Pluriform Zorg sluit aan op het kleinschalige karakter van wonen en zorg in onze organisatie."

EUNICE VAN ZOMEREN

Profila Zorggroep

"Adapcare is een no-nonsense club met gedreven mensen, die niet alleen veel verstand hebben van softwareontwikkeling, maar ook – en dat maakt het verschil – de zorg goed snappen."

KEES SLOOTWEG

Alrijne Zorggroep

"Alle disciplines kunnen op allerlei manieren samenwerken in één ECD met één zorgplan, dat verhoogt de kwaliteit en maakt de zorg efficiënter."

GINETTE DEN BOER

De Opbouw (Prinsenstichting, Zideris en Lijn5)


Prinsenstichting
"We hebben gekozen voor Pluriform Zorg omdat het zorgdossier simpel en overzichtelijk is voor medewerkers.
Een goed dossier voor behandelaars bevat en een cliëntportaal", Aldus Ineke Huibregtsen.

Zinderis
"Belangrijkste redenen om te kiezen voor Pluriform Zorg zijn de flexibiliteit en de compleetheid van het ECD voor de VG-sector", aldus Joost Meijs.