Over ons

Meer doen met minder


Wie zijn wij?

Pluriform Software is al sinds 1985 trendsetter op het gebied van duurzaam aanpasbare business gedreven software. Samen met klanten branchepartners bouwen wij specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Dit doen we sneller, beter, flexibeler en goedkoper dan traditionele aanbieders.

Waar staat Pluriform voor?
Pluriform betekent veelvormig en dat is ook precies onze kracht! De Pluriform ontwikkelomgeving kan gemakkelijk op verschillende manieren worden gebruikt. Pluriform is zowel een tool als applicatie, en richt zich hierdoor op zowel ontwikkelaars als eindgebruikers (abonnees). Een groot gedeelte van de kracht van Pluriform zit hem in het feit dat de tool zichzelf ook evolutionair verder ontwikkelt. De bovenste lagen van de omgeving zijn in de tool zelf geschreven en hebben dus de voordelen die de tool zelf biedt. Ook als bedrijf zijn we veelvormig, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en proberen voorop te lopen qua ontwikkeling in de verschillende branches.

Eeuwig jong!
Pluriform is ontwikkeld met maar één vooruitstrevend doel; het moest om kunnen gaan met verandering en variatie. Hier staan we nog steeds achter; een nieuw systeem snel kunnen realiseren, dat vervolgens evolutionair aanpassen, maar ook duurzaam (tientallen jaren lang) snel (dagelijks) en beheersbaar kunnen blijven verbeteren. Hiermee onderscheiden we ons van andere ontwikkelmethodieken en worden organisaties en hun processen niet gehinderd door een lappendeken van verouderde systemen maar blijft uw Pluriform systeem eeuwig jong!

Ontwikkelplatform - Pluriform Studio
Dankzij ons eigen ontwikkeltechnologie "Pluriform Studio", kunnen wij alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Pluriform Basis wordt dagelijks verbeterd met de nieuwste technologieën en met behoud van alle steeds rijkere logica. Op deze manier realiseren we slimme toekomstbestendige bedrijfssoftware met een oneindige levensduur voor organisaties die voorop willen blijven lopen in hún specifieke branche.

Kwalitatieve software
Om de kwaliteit te waarborgen focust Pluriform Software zich samen met branchepartners op verschillende marktsegmenten waarbij we per segment een specifiek branchemodel onderhouden. Zo’n branchemodel is ontwikkeld en gebouwd met Pluriform Studio voor verschillende marktsegmenten in o.a. Bouw, Zorg, Goede Doelen, Logistiek, Verzekeringen etc.

Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit. Op deze manier realiseren we samen met onze branchepartners een continue stroom van verbeteringen en uitbreidingen. Twee maal per jaar resulteert dit in een nieuwe productierelease, die voor al onze klanten gratis ter beschikking wordt gesteld. Klanten upgraden gemiddeld jaarlijks, heel beheersbaar naar de nieuwe release, waardoor iedereen gebruik blijft maken van de nieuwste mogelijkheden. 

Hergebruik van bestaande kennis
Door vraaggestuurd te ontwikkelen en waar nodig hergebruik te maken van bestaande bouwblokken uit Pluriform Basis, levert Pluriform Software de technologie waarmee medewerkers bij branchepartners en klanten duurzaam aanpasbare ICT systemen kunnen laten groeien voor de integrale afhandeling van hún bedrijfs- en communicatieprocessen. Door te ontwikkelen op het juiste niveau (horizontaal/verticaal) zorgen we ervoor dat onze software maximaal herbruikbaar is voor iedereen.

Pluriform Community
Samenwerken aan innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor de hele community is waar wij voor staan. Binnen de Pluriform Community werken we beheersbaar en succesvol aan kwalitatieve software die voor zoveel mogelijk gebruikers in de Pluriform Community business value toevoegt.

Sneller, beter en goedkoper
De architectuur van Pluriform stelt ons en onze branchepartners in staat om interfaces op de juiste plek te maken en te onderhouden, zodat gebruikers in de Pluriform Community optimaal kunnen profiteren van deze functionaliteiten en zo sneller, beter en goedkoper Innoveren.

Beheersbaar groeien
Door deze beheersbare wijze is Pluriform in staat groot te worden door klein te blijven!
Inmiddels zijn we samen met onze branchepartners uitgegroeid tot een organisatie met ruim honderd medewerkers, honderden klanten en duizenden gebruikers die dagelijks werken met Pluriform.


 

Pluriform

NIEUWS

31 oktober

Wet elektronische gegevensuitwisseling (Wegiz)

De Wet elektronische gegevensuitwisseling (Wegiz) gaat naar verwachting begin 2024 van kra...

30 september

Van Eerd Groep kiest voor Pluriform

Afgelopen week heeft ook de Van Eerd Groep uit Veldhoven de keuze gemaakt voor de invoerin...

24 maart

Online Collaboration met MS Teams

Vanaf maart 2020 is de wereld om ons heen behoorlijk veranderd en zijn we noodgedwongen op...

Powered by: Pluriform Software