Over ons

Meer doen met minder


Wie zijn wij?


Pluriform Software is als sinds 1985 trendsetter op het gebied van duurzaam aanpasbare business gedreven software. Samen met klanten bouwen wij specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Dit doen we sneller, beter, flexibeler en goedkoper dan traditionele aanbieders.


Eeuwig jong!
Pluriform is ontwikkeld met één vooruitstrevend doel; het moest om kunnen gaan met verandering en variatie. Wij geloven nog steeds in deze evolutionaire aanpak; werkende Pluriform systemen worden stap voor stap aangepast en verbeterd, waarbij innovatie vanzelfsprekend is. Op deze manier worden organisaties en hun processen niet (meer) gehinderd door een lappendeken van verouderde systemen maar blijft uw Pluriform systeem eeuwig jong!

Pluriform Studio
Dankzij ons eigen ontwikkelplatform "Pluriform Studio", kunnen wij alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Pluriform Basis wordt dagelijks verbeterd met de nieuwste technologieën en met behoud van alle steeds rijkere logica. Op deze manier realiseren we slimme toekomstbestendige bedrijfssoftware met een oneindige levensduur voor organisaties die voorop willen blijven lopen in hún specifieke branche.

Kwaliteit
Om de kwaliteit te waarborgen focust Pluriform Software zich samen met branchepartners op verschillende marktsegmenten waarbij we per segment een specifiek branchemodel onderhouden. Zo’n branchemodel is ontwikkeld en gebouwd met Pluriform Studio voor verschillende marktsegmenten in o.a. Bouw, Zorg, Goede Doelen, Logistiek, Kredietverzekeringen etc.

Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit. Op deze manier realiseren we samen met onze branchepartners een continue stroom van verbeteringen en uitbreidingen. Twee maal per jaar resulteert dit in een nieuwe productierelease, die voor al onze klanten gratis ter beschikking wordt gesteld. Klanten upgraden gemiddeld jaarlijks, heel beheersbaar naar de nieuwe release, waardoor iedereen gebruik blijft maken van de nieuwste mogelijkheden.

Sneller, beter en goedkoper
De architectuur van Pluriform stelt ons en onze branchepartners in staat om interfaces op de juiste plek te maken en te onderhouden, zodat gebruikers in de Pluriform Community optimaal kunnen profiteren van deze functionaliteiten en zo sneller, beter en goedkoper Innoveren.

Beheersbaar groeien
Door deze beheersbare wijze is Pluriform in staat groot te worden door klein te blijven!
Inmiddels zijn we samen met onze branchepartners uitgegroeid tot een organisatie met ruim honderd medewerkers, honderden klanten en duizenden gebruikers die dagelijks werken met Pluriform.


De kracht van Pluriform


"We streven er continu naar om meer te doen met minder; voor onszelf, voor onze branchepartners en voor onze klanten"


Innovatie
Ons doel is om mensen (in alle mogelijke verbanden) slimmer en daardoor effectiever samen te laten werken in de Pluriform Community. Innovatie is voor ons dan ook een vanzelfsprekend en continu proces.

Duurzaam aanpasbaar
Dankzij onze eigen Pluriform technologie "Pluriform Studio" kunnen we alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel maar beheersbaar aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Wij hanteren al tientallen jaren deze evolutionaire aanpak door werkende Pluriform systemen voortdurend aan te passen en te verbeteren.

Hergebruik
Wij ontwikkelen en leveren technologie waarmee medewerkers bij onze branchepartners en klanten duurzaam aanpasbare ICT systemen kunnen laten groeien voor de integrale afhandeling van hun bedrijfs- en communicatieprocessen. We doen dit door samen met onze branchpartners op het juiste niveau (horizontaal/verticaal) te ontwikkelen zodat er sprake is van maximale herbruikbaarheid voor iedereen.


 

Pluriform

NIEUWS

17 april

Coming soon: Dropbox & Bunq services

Pluriform REST Framework De afgelopen release (2018.1) hebben we hard gewerkt aan nieuwe g...

12 april

Release 2018.1 beschikbaar

Onze nieuwste productie release, release 2018.1, is beschikbaar. In deze release zijn meer...

20 maart

Klaar om aan de AVG / GDPR wetgeving te kunnen voldoen

Privacy is in het huidige tijdperk steeds belangrijker. We willen weten wat er met onze ge...

Powered by: Pluriform Software