Over ons

Meer doen met minder


Wie zijn wij?

Pluriform Software, al sinds 1985 trendsetter op het gebied van duurzaam aanpasbare business gedreven software. Samen met onze klanten en branchepartners bouwen wij specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Dit doen we sneller, beter, flexibeler en goedkoper dan traditionele aanbieders.


Waar staat Pluriform voor?
Pluriform betekent veelvormig en dat is ook precies onze kracht! De Pluriform ontwikkelomgeving kan gemakkelijk op verschillende manieren worden gebruikt. Pluriform is zowel een tool als applicatie, en richt zich hierdoor op zowel ontwikkelaars als eindgebruikers (abonnees). Een groot gedeelte van de kracht van Pluriform zit hem in het feit dat de tool zichzelf ook evolutionair verder ontwikkelt. De bovenste lagen van de omgeving zijn in de tool zelf geschreven en hebben dus de voordelen die de tool zelf biedt. Ook als organisatie zijn we pluriform en vooruitstrevend; we zijn dagelijks bezig onze software innovatiever en duurzamer te maken waardoor we voorop blijven lopen in verschillende branches.

Eeuwig jong!
Pluriform is in 1985 ontwikkeld met maar één vooruitstrevend doel; het moest om kunnen gaan met verandering en variatie. Hier staan we nog steeds achter; een nieuw systeem snel kunnen realiseren, dat vervolgens evolutionair aanpassen, maar ook duurzaam (tientallen jaren lang) snel (dagelijks) en beheersbaar kunnen blijven verbeteren. Hiermee onderscheiden we ons van andere ontwikkelmethodieken en worden organisaties en hun processen niet gehinderd door verouderde systemen maar blijven ze met Pluriform eeuwig jong!

Ontwikkelplatform - Pluriform Studio
Dankzij ons eigen ontwikkeltechnologie "Pluriform Studio", kunnen wij alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Pluriform Basis wordt dagelijks verbeterd met de nieuwste technologieën en met behoud van alle steeds rijkere logica. Op deze manier realiseren we slimme toekomstbestendige bedrijfssoftware met een oneindige levensduur voor organisaties die voorop willen blijven lopen in hún specifieke branche.

Kwaliteit
Om de kwaliteit te waarborgen focust Pluriform Software zich samen met branchepartners op verschillende marktsegmenten waarbij we per segment een specifiek branchemodel onderhouden. Zo’n branchemodel is ontwikkeld en gebouwd met Pluriform Studio voor verschillende marktsegmenten in o.a. Bouw, Zorg, Goede Doelen, Logistiek, Verzekeringen etc.

Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit. Op deze manier realiseren we samen met onze branchepartners een continue stroom van verbeteringen en uitbreidingen. Twee maal per jaar resulteert dit in een nieuwe productierelease, die voor al onze klanten gratis ter beschikking wordt gesteld. Klanten upgraden gemiddeld jaarlijks, heel beheersbaar naar de nieuwe release, waardoor iedereen gebruik blijft maken van de nieuwste mogelijkheden. 

Hergebruik
Door vraag gestuurd te ontwikkelen en waar nodig hergebruik te maken van bestaande bouwblokken uit Pluriform Basis, levert Pluriform Software de technologie waarmee medewerkers bij branchepartners en klanten duurzaam aanpasbare ICT systemen kunnen laten groeien voor de integrale afhandeling van hún bedrijfs- en communicatieprocessen. Door te ontwikkelen op het juiste niveau (horizontaal/verticaal) zorgen we ervoor dat onze software maximaal herbruikbaar is voor iedereen. De architectuur van Pluriform stelt ons en onze branchepartners in staat om interfaces op de juiste plek te maken en te onderhouden, zodat gebruikers in de Pluriform Community optimaal kunnen profiteren van deze functionaliteiten en zo sneller, beter en goedkoper Innoveren.

Pluriform Community
Samenwerken aan innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor de hele community is waar wij voor staan. Binnen de Pluriform Community werken we beheersbaar en succesvol samen aan kwalitatieve software die voor zoveel mogelijk gebruikers in de Pluriform Community waarde toevoegt.

Beheersbaar groeien
Door deze beheersbare wijze is Pluriform in staat groot te worden door klein te blijven.
Inmiddels zijn we samen met onze branchepartners uitgegroeid tot een organisatie met ruim honderd medewerkers, honderden klanten en duizenden gebruikers die dagelijks werken met Pluriform.


 

Pluriform

NIEUWS

24 oktober

Nieuwe abonnees PluriformWorks

Onze branche partner BouwInfosys mag weer een aantal nieuwe PluriformWorks abonnees verwel...

28 maart

Tijdreizen met Pluriform Zorg

Het ECD Pluriform Zorg biedt een integraal multidisciplinair dossier waarmee alle zorgprof...

21 maart

Pluriform Works sluit zeer goed aan bij onze wensen

Bij installatiebedrijf Van Ginderen ontstond de behoefte om te werken met één geïntegreerd...

Powered by: Pluriform Software