Software is een gereedschap!

Samen met branchepartner BouwInfosys zijn we al vele jaren succesvol met Pluriform Works, een bedrijfsbrede totaaloplossing voor o.a. de bouw, infra (GWW) en installatie. Alle functionaliteit hebben we stap voor stap met de klant en de mensen van de werkvloer ontwikkeld en in de praktijk verbeterd. Pluriform Works wordt dagelijks door duizenden professionals bedrijfsbreed ingezet.

Werken met Pluriform Works is werken met de beste software voor de bouw en dat zonder ingrijpende investeringen vooraf en betalen naar verbruik!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pluriform Branchepartner BouwInfosys.

Wij zijn trots op onze klanten

Aannemersbedrijf Roseboom B.V.

Roseboom te Ede is een familiebedrijf met een historie van ruim 65 jaar. We zijn een aannemers- en transportbedrijf met ruim 100 deskundige en gemotiveerde medewerkers die hard werken om onze relaties van dienst te kunnen zijn. De activiteiten van het aannemersbedrijf zijn alle civieltechnische werkzaamheden en asbestsanering en sloop.  Het transportbedrijf is gespecialiseerd in zowel horizontaal (vervoer over de weg) als verticaal transport (inzet van kranen).

Roseboom over Pluriform InfraWorks

A. de Jong B.V.

De A. de Jong Groep is een familiebedrijf met ruim 135 jaar ervaring op het gebied van energie- en milieutechnologie. Met 250 deskundige medewerkers zetten zij zich elke dag met veel plezier in om het milieu te ontzien. Door intensief onderzoek en de inzet van veilige, schone en efficiënte klimaat-, energie- en brandersystemen gaan zij duurzaam om met onze leefomgeving.

Van den Herik Groep

Van den Herik is al sinds de jaren '40 van de vorige eeuw actief in de waterbouw. Gestart als oeverwerkers zijn zij inmiddels gegroeid tot een veelzijdige organisatie met een brede kijk op zowel natte als droge infrastructuur.

Naast de waterbouw heeft Van den Herik zich gericht op Peil- en meetwerkzaamheden, natuurontwikkeling, onderhoud van waterbouwkundige werken en vormt ook het opsporen van conventionele explosieven een belangrijk onderdeel van de activiteiten.

Harwig B.V.

Harwig Installatiegroep is met ruim 150 medewerkers meer dan 100 jaar actief met ontwerpen, uitvoeren, onderhoud en beheren van technische installaties. Behalve voor het verzorgen van de complete multidisciplinaire installatie wordt Harwig regelmatig ingeschakeld in die gevallen waar specialistische kennis wordt vereist voor zaken als: sprinklerinstallatie, brand-, inbraak en bliksembeveiligingstechniek, data- en telematicanetwerken, energiemanagement, klimaattechniek, legionella preventie en industriële automatisering.

MVRO Makers van Retail Omgevingen BV

MVRO is een projectbureau voor retailbouwmanagement met vestigingen in Geldermalsen, Oberhausen en Mechelen en voert retailbouw projectmanagement uit in binnen- en buitenland. Zij helpen retailers om snel en professioneel progressie te boeken.

ToekomstGroep Holding BV

ToekomstGroep is in staat om met met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, integrale en duurzame oplossingen voor huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn.

Knaapen Facilities b.v.

Knaapen Groep is één van de oudste familiebedrijven van Nederland (opgericht in 1652) en wordt inmiddels vertegenwoordigd door de 11de generatie. Van eenvoudig schildersbedrijf zijn zij uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever.

Bouwers Met Visie b.v.

BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende aard en omvang realiseert. Ze staan borg voor kwaliteit op basis van vakmanschap, betrokkenheid en kennis van bouw, beheer en ontwikkeling.

Vroom Funderingstechnieken BV

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden.

Ouwehand Bouw Katwijk B.V.

Ouwehand Bouw realiseert de bouw en ontwikkeling van woningen en utiliteitsbouwprojecten. Zij zijn sinds 1943 actief in de bouw als een dienstverlener die woon- en leefbehoeften faciliteert.

ReintenInfra BV

Van Wijk Nieuwegein is een aannemersbedrijf (sinds 1969) met een breed dienstenpakket in grond-, weg- en waterbouw. Dit familiebedrijf kent een rijke historie en is uitgegroeid tot expert in grondverzetwerkzaamheden, rioolaanleg en wegenbouw. Ook zijn zij thuis in cultuur- en milieutechnische werken.

J. van Esch b.v.

JvEsch is al sinds 1962 actief op alle gebieden waar groen, bomen, sport, infra, sloop & sanering, grond en reststoffen mee gemoeid zijn. Met ruim 125 deskundig opgeleide vakmensen beschikken zij over een uitgebreid en uiterst modern machinepark waardoor ze in staat zijn om op een duurzame en initiatiefrijke manier maatschappelijk te ondernemen.

Kernbouw BV

Thunnissen Onderhoud bouwt dagelijks aan continuïteit. Niet verwonderlijk als zij nieuwbouw, renovatie, onderhoud en interieurontwerp tot hun kernactiviteiten rekent. De onderneming heeft inmiddels een solide reputatie opgebouwd als middelgroot, regionaal opererend aannemersbedrijf voor de particuliere en utiliteitssector.