Over ons

Meer doen met minder


Wie zijn wij?

Pluriform Software is al sinds 1985 trendsetter op het gebied van duurzaam aanpasbare business gedreven software. Samen met klanten (en later ook branchepartners) bouwen wij specifieke informatiesystemen voor de integrale ondersteuning van bedrijfsprocessen. Dit doen we sneller, beter, flexibeler en goedkoper dan traditionele aanbieders.

Eeuwig jong!
Pluriform is ontwikkeld met maar één vooruitstrevend doel; het moest om kunnen gaan met verandering en variatie. Hier staan we nog steeds achter; een nieuw systeem snel kunnen realiseren, dat vervolgens evolutionair aanpassen, maar ook duurzaam (tientallen jaren lang) snel (dagelijks) en beheersbaar kunnen blijven verbeteren. Hiermee onderscheiden we ons van andere ontwikkelmethodieken en worden organisaties en hun processen niet (meer) gehinderd door een lappendeken van verouderde systemen maar blijft uw Pluriform systeem eeuwig jong!

Ontwikkelplatform - Pluriform Studio
Dankzij ons eigen ontwikkeltechnologie "Pluriform Studio", kunnen wij alle op Pluriform Basis gebaseerde systemen snel aan veranderingen aanpassen en blijven volgen. Pluriform Basis wordt dagelijks verbeterd met de nieuwste technologieën en met behoud van alle steeds rijkere logica. Op deze manier realiseren we slimme toekomstbestendige bedrijfssoftware met een oneindige levensduur voor organisaties die voorop willen blijven lopen in hún specifieke branche.

Kwalitatieve software
Om de kwaliteit te waarborgen focust Pluriform Software zich samen met branchepartners op verschillende marktsegmenten waarbij we per segment een specifiek branchemodel onderhouden. Zo’n branchemodel is ontwikkeld en gebouwd met Pluriform Studio voor verschillende marktsegmenten in o.a. Bouw, Zorg, Goede Doelen, Logistiek, Verzekeringen etc.

Onze projecten starten altijd vanuit concrete klant vragen, die we zoveel mogelijk realiseren met de al aanwezige functionaliteit. Op deze manier realiseren we samen met onze branchepartners een continue stroom van verbeteringen en uitbreidingen. Twee maal per jaar resulteert dit in een nieuwe productierelease, die voor al onze klanten gratis ter beschikking wordt gesteld. Klanten upgraden gemiddeld jaarlijks, heel beheersbaar naar de nieuwe release, waardoor iedereen gebruik blijft maken van de nieuwste mogelijkheden. 

Pluriform Community
Samenwerken aan innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor de hele community is waar wij voor staan. Binnen de Pluriform Community werken we beheersbaar en succesvol aan kwalitatieve software die voor zoveel mogelijk gebruikers in de Pluriform Community business value toevoegt.

Sneller, beter en goedkoper
De architectuur van Pluriform stelt ons en onze branchepartners in staat om interfaces op de juiste plek te maken en te onderhouden, zodat gebruikers in de Pluriform Community optimaal kunnen profiteren van deze functionaliteiten en zo sneller, beter en goedkoper Innoveren.

Beheersbaar groeien
Door deze beheersbare wijze is Pluriform in staat groot te worden door klein te blijven!
Inmiddels zijn we samen met onze branchepartners uitgegroeid tot een organisatie met ruim honderd medewerkers, honderden klanten en duizenden gebruikers die dagelijks werken met Pluriform.


 

Pluriform

NIEUWS

16 december

Terugblikken en vooruit kijken

Wij kijken terug op een innovatief en succesvol jaar. Mede dankzij de feedback van gebruik...

18 juli

Blink-engine

De afgelopen jaren zijn er grote verschuivingen geweest in het browserlandschap. De mobiel...

24 juni

Amsta kiest voor Pluriform Zorg

MAANDAG 24 JUNI 2019 Een ECD dat met je meedenkt "Met Pluriform Zorg krijgen we een syst...

Powered by: Pluriform Software