Referenties Pluriform Logistics, Publichers en Events


Samen met branchepartner Grensloos zijn we al vele jaren succesvol en hebben we diverse oplossingen ontwikkeld die elke dag door vele professionals in verschillende branches, bedrijfsbreed worden ingezet:

Pluriform Logistics: groothandel
Pluriform Publisher: media- en uitgeverijen
Pluriform Events: Evenementen, Educatieve organisaties en Recreatie parken.


Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pluriform Branchepartner Grensloos.

Wij zijn trots op onze klanten

Van Drunen Schoenfabriek

Heeft een eigen schoenfabriek en produceert modieuze semi orthopedische schoenen. Hun merken 'Gijs en Durea', worden verkocht in de betere schoenwinkels in de Benelux, in delen van Europa, en in de Verenigde Staten, Japan en Australië.

Het aanpassen van hun ERP+ oplossing en het eenmalig vastleggen van informatie levert Durea veel voordeel op. Klik op de onderstaande link en lees meer over de automatisering van Durea.

Durea over Pluriform Logistics

K. en W.A. van Rooijen b.v.

Is gespecialiseerd in de engineering en vervaardiging van onder meer drukvaten, tanks, leidingwerk, staalconstructies en skid mounted units voor de petro-chemie en procesindustrie. Het bieden van kwaliteit en flexibiliteit tegen een marktconforme prijs is wat van Rooijen onderscheidt in hun markt.

Al vanaf de jaren 80 helpt ESi van Rooijen in het realiseren van hun strategieën. Klik op de onderstaande link en lees meer over de automatisering van Van Rooijen.

RooijenK&WA over Pluriform Exclusief

't Plantloon

Met zorg voor kwaliteit, uniformiteit en duurzaamheid biedt Kwekerij Plantloon in Europa een groot assortiment groenblijvende haagplanten aan.

Sinds 2011 is ESi een strategische automatiseringspartner voor Plantloon. In een kort tijdsbestek is o.a. de ERP+ oplossing gefinetuned aan de hand van hun vertrouwde werkwijze. Klik op de link hieronder en lees meer over onze samenwerking en ervaringen met Pluriform en Wordpress.

Plantloon over Pluriform Logistics

Bové Draadprodukten b.v.

Is al meer dan 50 jaar een productiebedrijf in dak bevestigingsmaterialen en levert deze materialen aan leidekkers internationaal.
Bove is een van de eerste ESi klanten. Vrijwel alle communucatieve-, productie- en administratieve processen worden vanuit de ERP+ oplossing van ESi toegepast.

Bove benut sterk de +achter ERP+, zij maken namelijk ook gebruik van de Pluriform functionaliteit; e-commerce web portalen, HRM, loonadministratie en een VoIP koppeling naar Swyx.

Q-Care Medical Services bv

Verstrekt en beheert anti-decubitus hulpmiddelen aan verzekerden en/of patiënten namens zorgverzekeraars en thuiszorgorganisaties.

De directeur van Qcare Cees Vermeer, heeft een duidelijke visie, bedrijfs- en concurrentiestrategie. Vanaf het prille begin werkt Qcare nauw samen met ESi.

Al jarenlang resulteert deze samenwerking in het bijzonder goed combineren van zijn strategieën met de juisten softwaretechnieken en services van ESi.

Adri & Zoon Schaal en Schelpdierenhandel b.v.

Is uitgegroeid van een mosselhandelaar tot een allround groothandel in vis, schaal- en schelpdieren en zeegroenten.
Om de kwaliteit van alle visproducten te bewaken, uit te leveren binnen 12 uur en te garanderen dat de producten zo min mogelijk reistijd doormaken en op tijd geleverd worden, werkt Adri al meer dan 27 jaar samen met ESi!

ESi heeft Adri & Zoon spectaculaire zien groeien van destijds 1 account naar nu 55 accounts in de Windows omgeving.

Vermeer Eemhaven International b.v.

Repareert én fabriceert van alle soorten warmtewisselaars en aanverwante producten. Zij leveren aan Pietje op de hoek tot-en-met bijv. Shell en Nuon. Vermeer Eemhaven streeft naar het best mogelijke product te leveren en tegen een competitieve prijsstelling.

Al meer dan 5 jaar werken zij samen met ESi. Mede hierdoor kunnen ze binnen deadline leveren en dat volgens strikte kwalitatieve standaarden. Vermeer Eemhaven is door de ERP+ oplossing van ESi, effectiever gaan werken en kan zodoende zich beter positioneren in de markt.

Exotech

Is een hoog gekwalificeerde en betrouwbare fabrikant van industriële apparatuur en is actief voor tal van high-tech industrieën. In overeenstemming met strenge kwaliteitsnormen, ontwerpen, produceren, testen en leveren zij geavanceerde producten die voldoen aan de exacte eisen en specificaties van haar klanten.

Om dit te kunnen doen werkt Exotech al sinds 1993 met de ERP+ oplossing Pluriform. Niet alleen de verwerking van informatie rondom inkoop, verkoop en projectmanagement wordt o.a. beheert met dit systeem. ESi heeft ook voor Exotech veel maatwerk gemaakt. Sinds een aantal jaren past de ICT manager van Exotech zelf de software aan.

Wijnveen Aluminiumbouw b.v.

Specialist op het gebied van innovatieve raam- en gevelelementen dat is Wijnveen. Zij bieden een breed scala aan producten van hoogwaardige oplossingen en systemen die voldoen aan de hoogste normen en eisen op het gebied van energie-efficiëntie, veiligheid, comfort en design.

Om grip- en inzicht te hebben op de datastromen en administraties, werken zij al sinds 1994 samen met ESi. Wijnveen maakt gebruik van de semi-maatwerk ERP+ oplossing.