Pluriform ook in uw branche?

Werkt u met een standaard oplossing voor uw primaire bedrijfsprocessen en heeft u het gevoel dat u onvoldoende ondersteund wordt? Besluit u de meest noodzakelijke aanpassingen als maatwerk door te voeren, maar ondervindt u daarbij vaak hinder van de koppelingen met andere applicaties. Daarnaast moet het maatwerk bij elke volgende release weer opnieuw gemaakt worden, wat erg veel irritatie, tijd en hoge kosten met zich mee brengt.

Met Pluriform wordt uw systeem stap voor stap, voortdurend in interactie met uw professionals gebouwd, uitgebreid en aangepast. Wij beschikken over een brede basis (relatiebeheer, financieel, personeel, handel, projecten enz.) die eenvoudig voor zo ongeveer elke branche kan worden ingezet. Uitbreidingen aan een Pluriform model zijn razendsnel te realiseren waardoor ook specifieke bedrijfsprocessen en functionaliteit tegen relatief lage kosten gerealiseerd kunnen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wij zijn trots op onze directe klanten

Pluriform wordt al vele jaren actief ingezet in verschillende branches. Voor een aantal branches hebben we een branchemodel ontwikkeld en werken we samen met verschillende branchepartners die deze modellen uitrollen en implementeren bij nieuwe klanten. Naast deze branche specifieke klanten hebben we ook directe klanten waarvoor (nog) geen branchemodel is ontwikkeld. Voor deze klanten leveren wij eerstelijns support.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Direct starten met onze uitgebreide basis

  • Zowel backoffice als frontoffice

  • Windows, Web en Mobile

  • Pluriform is eenvoudig (en razendsnel) uitbreidbaar en aanpasbaar

EMG Nederland B.V.

EMG Nederland, gehuisvest in het Muziekpaviljoen op het Media Park te Hilversum, is een full service organisatie op het gebied van faciliteiten, technisch en creatief support voor media en broadcast organisaties. EMG Nederland is onderdeel van de Euro Media Group (EMG).

Euler Hermes World Agency

De Euler Hermes World Agency richt zich specifiek op de behoeftes van multinationals. Zij hebben een toegewijd team van experts en een uniek portfolio van diensten om hen te helpen in het beheer en verzekeren van uw uitstaande vorderingen.

Euler Hermes Nederland

Als 's werelds meest vooraanstaande aanbieder van kredietverzekeringen helpt Euler Hermes bedrijven van elke omvang om vol vertrouwen zaken te doen in binnen- en buitenland.​​ ​Met meer dan 100 jaar ervaring en ondersteund door Allianz, wereldwijd een toonaangevende financiële dienstverlener, heeft de deskundigheid van Euler Hermes het vertrouwen gewonnen van vele (inter)nationale klanten.

Van der Velden Concerndiensten BV

Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen. Van der Velden Rioleringsbeheer is marktleider in Nederland met bijna vijftig jaar ervaring, een landelijke dekking en een zeer compleet dienstenpakket.

Yart Factory B.V.

Yart Factory produceert met innovatieve en intelligente technieken creatieve producten die eindgebruikers kunnen toepassen in hun creatieve proces.

Yart Factory beschikt over een modern machinepark met computergestuurde machines. We kiezen voor vakmanschap en selecteren medewerkers op hun vermogen om met grote precisie en zorgvuldigheid jouw eindproducten of halffabricaten te produceren.