Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Nieuwe abonnees PluriformWorks

Onze branche partner BouwInfosys mag weer een aantal nieuwe PluriformWorks abonnees verwelkomen. Welkom!

  • Aannemingsbedrijf van der Velden bv uit Tegelen
  • Technisch Expert Jansen bv uit Groningen
  • Van der Weerd Installatietechniek uit Franeker


Aannemingsbedrijf van der Velden bv uit Tegelen:
Een innovatief en modern bouwbedrijf met een duidelijke visie op de toekomst. Ze hebben gekozen voor onze softwareoplossing, BouwWorks!

Van der Velden is niet alleen een bouwbedrijf, maar ook een partner in innovatie en ontwikkeling. Ze begrijpen dat de bouwsector voortdurend evolueert en zijn bereid om voorop te lopen in deze veranderingen. Het feit dat ze voor ons hebben gekozen als softwarepartner zegt iets over het streven naar efficiëntie en effectiviteit in hun dagelijkse activiteiten.

Technisch Expert Jansen bv uit Groningen:
Een vooraanstaande totaalinstallateur elektra -, gas -, water – en cv installaties voor particulier, woningbouw en utiliteitswerken. Zij stappen over naar naar InstallWorks, ons uitgebreide ERP-systeem voor installateurs. Wat deze overstap extra bijzonder maakt, is dat zij al vele jaren een gewaardeerde klant van onze branche partner BouwInfosys zijn. We kijken uit naar een nog succesvollere toekomst met PluriformWorks!

Van der Weerd Installatietechniek uit Franeker:
Een installatiebedrijf waarbij alles draait om vanzelfsprekend vakmanschap. Of het nu gaat om industriële bouw, utiliteitsbouw of woningbouw, van der Weerd biedt altijd innovatieve en duurzame oplossingen! Deze visie sluit perfect aan bij ons uitgebreide EPR systeem, speciaal ontwikkeld voor installateurs. We kijken ernaar uit om samen te werken aan hun groei en succes in de komende jaren.

Gepubliceerd op: 24 oktober, 2023
 
Powered by: Pluriform Software