Branchepartners

Wat hebben wij te bieden?


Pluriform bestaat al meer dan 25 jaar en groeit in alle markten mede dankzij onze Branchepartners. Onze gezamenlijke focus ligt op evolutionair ontwikkelen waarbij de nadruk ligt op duurzaamheid en aanpasbaarheid; systemen moet eenvoudig zijn (en blijven) om brancheontwikkelingen te kunnen blijven volgen en de nieuwste technologieën te ondersteunen. Samen met onze Branchepartners zorgen we ervoor dat onze klanten (abonnees) de juiste ondersteuning krijgen om hun werk sneller, beter en goedkoper te kunnen doen.

Op basis van onze (eigen) ontwikkeltechnologie "Pluriform Studio" kunnen we zeer snel (en daarmee tegen geringe kosten) nieuwe functionaliteit ontwikkelen en aanpassingen doen aan bestaande functionaliteit.

Hieronder een kleine opsomming van wat Pluriform o.a. in huis heeft:

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.PLURIFORM BASIS

Pluriform Basis bestaat uit 200+ modules verdeeld in diverse categorieën waaronder Financieel, Relatiebeheer Handel, Project, Personeel, Planning etc. Al deze functionaliteit, die in de afgelopen 25 jaar is ontwikkeld, herzien, aangepast en verbeterd op basis van wensen van onze abonnees, is direct inzetbaar.

PLURIFORM BRANCHE MODEL

Startend met een of enkele klanten in dezelfde branche werken we toe naar een branchemodel. Een model dat de branche ondersteund en draait bovenop Pluriform Basis. Branchespecifieke functionaliteit (denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide Calculatiemodule in de bouwbranche, of fondswerving in de Goede doelen branche) ontwikkelen we in het branchemodel; Generiek toepasbare functionaliteit in Pluriform Basis.

PLURIFORM TECHNOLOGY

Pluriform draait op Pluriform technology, d.w.z. we hebben een eigen scripttaal Pluriform met enorm veel herbruikbare functionaliteit waardoor we razendsnel kunnen ontwikkelen, een eigen database en eigen client-server logica. Omdat we dit allemaal zelf ontwikkelen en niet (of nauwelijks) afhankelijk zijn van anderen sluit dit naadloos aan. Pluriform heeft een uitgebreide Windows client met veel slimme functies waardoor onze abonnees beter en vooral ook sneller hun werk kunnen doen, een web client en app. Pluriform heeft uitgebreide workflow mogelijkheden; Pluriform is meertalig. Feedback geven is volledig geïntegreerd in Pluriform.

PLURIFORM CLOUD

In de Pluriform Cloud draait het abonnee- en partnerportaal. Op de portalen is het mogelijk om userstories (wensen) in te dienen en te beheren, support meldingen in te dienen en te beheren, updates en patches te downloaden, de knowledge base te raadplegen, changelogs en nieuws over Pluriform te lezen, licentiewijzigingen door te geven, facturen in te zien en nog veel meer. Partners hebben hiernaast de mogelijkheid om nieuws te publiceren. Ook deze website (en de website van onze partners Adapcare en Matthat Software) worden vanuit de Cloud gehost.

PLURIFORM APP

We zijn gestart met het ontwikkelen van de Pluriform App om two factor authentication te ondersteunen. Hiermee wordt een extra beveiligingslaag toegevoegd aan Pluriform. De Pluriform App is tegenwoordig uitgegroeid tot de manier om webportalen van Pluriform te ontsluiten. Webportalen met ondersteuning voor email, agenda, tijdschrijven, inkoopfiattering etc.

PLURIFORM PARTNER

Partners van Pluriform hebben een eigen Partner systeem voor de eigen organisatie ondersteunen. Met het partner systeem kunnen we samen innoveren en werken aan userstories en meldingen.

LICENTIES

Pluriform biedt diverse licentievormen die we samen met onze partners hebben ontwikkeld. Het is bijvoorbeeld mogelijk om per gebruiker of per timslots (het netto gebruik van het systeem) af te rekenen. Facturatie gebeurd automatisch en is geïntegreerd met de Pluriform Cloud waardoor onze abonnees bijvoorbeeld direct hun factuur in kunnen zien. Partners ontvangen aantrekkelijke marges op de licentie-omzet.

ERVARING

In 1994 zijn we gestart met partners. Onze eerste partner is ESi IT Solutions, onze partner in de logistiek branche. Hierna volgde in 2003 zowel Bouwinfosys (Bouw, Infra en Installatiebranche) en Matthat Software (Goede doelen). In 2007 voegde Adapcare (Care) zich hieraan toe. We hebben nu meer dan 20 jaar ervaring in samenwerken met partners en hebben de mogelijkheden hiervoor (o.a. in de Pluriform Cloud) door de jaren heen sterk uitgebreid.

GEÏNTERESSEERD?

Pluriform heeft veel te bieden. Denkt u dat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 
Powered by: Pluriform Software