Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


SAIL A'dam kiest opnieuw voor Pluriform

Tijdens het organiseren van SAIL 2015 bleek SAIL Event Partners over een voorziene blik te beschikken. Jan Peter van Wijk (Financieel Directeur) was lovend:

“Pluriform is een laagdrempelig ERP-systeem dat snel is in te richten en te gebruiken. Het kan mee opschalen met een snelgroeiende organisatie. “Enerzijds een standaardoplossing, anderzijds prima te customizen voor de gebruiker, compleet met tailormade toepassingen. Pluriform bood tevens de mogelijkheid voor integratie met een al draaiende website. De eigenlijke insteek was om Pluriform te gebruiken als een mid-office systeem waarbij de boekingen van vaararrangementen werden beheerd. De back- office (administratie) wilden we in eerste instantie aansluiten bij het systeem van de Stichting Sail Amsterdam maar om dubbele invoer van gegevens te voorkomen zijn we ook dit met Pluriform gaan doen. Het werd mij steeds meer duidelijk dat Pluriform niet alleen een boekingssysteem was, maar een complete ERP-oplossing! Pluriform biedt veel meer mogelijkheden dan waarvoor we het systeem in eerste instantie hadden gekozen. Aldus Jan Peter van Wijk.”

Pluriform Software en Grensloos hebben bewezen toekomstbestendig, snel en flexibel te zijn waardoor er voor de 10e editie (augustus 2020) opnieuw gekozen is voor Pluriform.

Gepubliceerd op: 4 februari, 2019
 
Powered by: Pluriform Software