Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

NeboPlus is één van de nieuwe VVT klanten, waar onze partner Adapcare Pluriform Zorg heeft geïmplementeerd. Een snelle, standaard inrichting op basis van ‘best practice’. Eunice van Zomeren, bestuurder van NeboPlus vertelt over hoe de implementatie tot nu toe is verlopen.

“De overgang verliep vloeiend en de medewerkers zijn enthousiast. Goede support en korte lijntjes bij vragen, prima!" vertelt Eunice van Zomeren.

Gepubliceerd op: 1 augustus, 2017

We zijn erg blij met Zorggroep Apeldoorn en omstreken als nieuwe klant. Zorggroep Apeldoorn e.o. is een grote aanbieder van zorg en behandeling aan met name ouderen in de regio Apeldoorn en omstreken.

Gepubliceerd op: 6 juni, 2017

"Onlangs mocht ik een presentatie over ons cliëntportaal geven aan de medezeggenschapsraad van één van onze klanten, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. In de zaal zaten zeven cliënten en één begeleider. Het was mijn leukste bijeenkomst in jaren", aldus Freek Erens.

Gepubliceerd op: 15 mei, 2017

Om zo efficiënt en veilig mogelijk met cliëntgegevens om te gaan is zorgorganisatie Prisma samen met ECD Pluriform Zorg en Google G-Suite een project gestart met als doel zorgverbetering, veiligheid en kostenbesparing.

Gepubliceerd op: 18 april, 2017

Met aandacht voor de zorg werken we al 10 jaar samen met onze zorgpartner Adapcare aan het beste ECD (Pluriform Zorg) van Nederland. Om dit te vieren mochten bezoekers van de stand tijdens de Zorg & ICT beurs 2017 meedoen aan een loterij. Op de stand had Adapcare een prachtige boombank gepresenteerd die werd verloot. Bezoekers mochten een kaartje invullen met daarop hun motivatie waarom en waar zij de boombank graag zouden zien staan.

Gepubliceerd op: 3 april, 2017

Zorgpartner Adapcare groeit uit haar jasje. Adapcare maakt een gezonde groei door en is daarom toe aan een volgende stap.

Ze hebben zich inmiddels gevestigd in een prachtig nieuw pand aan de Da Vincilaan 1a te Ede. Het nieuwe pand biedt meer werkplekken, vergaderfaciliteiten en een grote trainingsruimte. Lees verder....

Gepubliceerd op: 31 maart, 2017

Branchepartner Adapcare staat ook dit jaar weer op de Zorg & ICT-beurs om de nieuwste ontwikkelingen van haar ECD Pluriform Zorg te laten zien. Wat zien we op het gebied van cliëntcommunicatie, zorgtechnologie en informatiebeveiliging? En hoe vertalen we dit naar Pluriform Zorg? Graag praten we u bij en laten we een demo zien op onze stand.

Gepubliceerd op: 27 februari, 2017

Na een zeer uitgebreid selectietraject waarin verschillende oplosingen zijn bekeken heeft ook aannemer H. Van Steenwijk b.v. uit Amsterdam onlangs de opdracht getekend voor de invoering van Pluriform InfraWorks van branchepartner BouwInfosys.

Van Steenwijk gaat integraal gebruikmaken van Pluriform InfraWorks, de beste software voor bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw.

Gepubliceerd op: 9 februari, 2017
 
Powered by: Pluriform Software