Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Na een zorgvuldige afweging waarin alle alternatieve oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Gebr. Beentjes Grond-, Weg- en Waterbouw BV (anno 1960) uit Uitgeest de opdracht getekend voor de levering en invoering van Pluriform InfraWorks geleverd door branchepartner BouwInfosys. Pluriform InfraWorks zal integraal worden ingezet voor het ondersteunen van alle processen van het bedrijf. Het bedrijf gaat daarmee de overstap maken naar een volledig geïntegreerd systeem voor de aansturing van al haar processen.

Gepubliceerd op: 8 december, 2016

Focussen op verbinden, transparantie en kwaliteit binnen de wijkverpleging, dat is wat Stichting Verbinden-met-zorg voor ogen heeft. Deze nieuwe organisatie wil een innovatieve landelijke speler in de wijkverpleging zijn die ZZP’ers een platform biedt om samen te werken.

Zorgprofessionals laten doen waar ze goed in zijn
“Wat ons voornamelijk opvalt is dat de administratieve rompslomp en regelgeving ZZP’ers steeds meer afleidt van het primaire zorgproces”, aldus Sander Duindam, medeoprichter van Stichting Verbinden-met-zorg. Sander is van mening dat ZZP’ers zich voornamelijk moeten richten op datgene waar hun passie en talent ligt: de beste zorg leveren aan cliënten.

Gepubliceerd op: 15 november, 2016

Na een periode van vooronderzoek om te kijken of de oplossing voldoende aansloot bij de huidige en toekomstig gewenste processen heeft ook Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks binnen haar organisatie.

Gepubliceerd op: 7 november, 2016

We zijn trots te mogen mededelen dat ook het gerenommeerde Aannemers- en transportbedrijf Roseboom-Ede heeft gekozen voor Pluriform InfraWorks van BouwInfosys.

Lees hier verder voor het gehele interview met Jan Koole, directeur Roseboom-Ede.

Gepubliceerd op: 20 oktober, 2016

Kwekerij Plantloon heeft zich gespecialiseerd in de kweek van buxus, taxus, coniferen en laurieren. ‘Het leveren van kwaliteit en service is onze drijfveer’, vertelt directeur Johan van der Velden.‘ ‘Onze ERP+ en CMS oplossing levert onder meer nieuwe klanten en de nodige tijdwinst in onze bedrijfsvoering op.’

Gepubliceerd op: 29 september, 2016

Na een gedegen selectietraject waarin meerdere ERP oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Mouton Bouw uit Amsterdam gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks ter ondersteuning van haar primaire processen.

Gepubliceerd op: 12 juli, 2016

Pluriform Zorg partner Adapcare is per 1 juli officieel gecertificeerd door stichting Omaha System Support. Vilans: "Alle onderdelen van het Omaha System zitten goed in Pluriform Zorg en de software is ondersteunend aan het cyclisch proces".

Gepubliceerd op: 23 juni, 2016

Zorgorganisatie De Opbouw is een samenwerkingsverband van een aantal zorgorganisaties. Prinsenstichting en Zideris (werkzaam binnen 'De Opbouw' voor de VG-sector) hebben gekozen voor Pluriform Zorg. De belangrijkste redenen om te kiezen voor Pluriform zijn de flexibiliteit en de compleetheid van het ECD voor de VG-sector.

Gepubliceerd op: 16 juni, 2016

Afgelopen zomer zijn wij verhuisd naar een mooi nieuw kantoorpand, beter bereikbaar en dichtbij de A50. De afgelopen 10 jaar hebben we met veel plezier en succes gewerkt op ons oude adres aan de Kuiperstraat te Uden.

Gepubliceerd op: 1 juni, 2016

Met trots delen wij de complimenten van Stichting Woord & Daad over onze Pluriform Fondswerversviewtool geleverd door partner Matthat Software.

Gepubliceerd op: 31 mei, 2016

Pluriform Software maakt vele jaren gebruik van de online telefonie integratie met Swyx, geleverd door OZMO Cloud Telephony. De integratie van Swyx en Pluriform Software biedt een totale communicatieoplossing waardoor u vanuit uw Pluriform systeem op veel verschillende manieren direct kunt bellen.

Gepubliceerd op: 23 februari, 2016

Branchepartner BouwInfosys is bijzonder trots dat ook Boeve Afbouw uit Lemelerveld gekozen heeft voor de invoering van Pluriform BouwWorks ter ondersteuning van de primaire processen binnen het bedrijf. BouwWorks gaat het momenteel in gebruik zijnde Baan IV systeem vervangen.

Gepubliceerd op: 23 februari, 2016


‘ESi heeft voor ons de juiste automatiseringsoplossing verzorgd!’

Van Rooijen B.V uit Oud-Beijerland is gespecialiseerd in de engineering en vervaardiging van onder meer drukvaten, tanks, leidingwerk, staalconstructies en skid mounted units voor de petro-chemie en procesindustrie. Opgericht in 1980 en vrijwel vanaf het prille begin doordrongen van het nut van een goedwerkend automatiseringssysteem. ‘Wij bieden als bedrijf kwaliteit en flexibiliteit tegen een marktconforme prijs en daarbij is Pluriform Logistics een onmisbare schakel!’, vertelt Manon Muilwijk.

Gepubliceerd op: 11 februari, 2016

Van der Leij Bouwbedrijven uit Amsterdam (met vestiging in Delft) heeft gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks om aan de specifieke vraag van één van haar opdrachtgevers te kunnen voldoen.

Gepubliceerd op: 20 januari, 2016

De groei van Adapcare vraagt om ruimere huisvesting. Daarom zijn zij op 11 januari 2016 verhuisd naar Landjuweel 10 in Veenendaal. De contactgegevens blijven gelijk.

Gepubliceerd op: 18 januari, 2016


Na een gedegen selectietraject waarbij alle mogelijke pakketten de revue zijn gepasseerd heeft Grondbalans onze Pluriform InfraWorks oplossing gekozen voor het ondersteunen van haar processen.

Gepubliceerd op: 4 januari, 2016
 
Powered by: Pluriform Software