Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform

Intersell Amsterdam is een ervaren bouwer die actief is op diverse vakgebieden van de bouw en richt zich voornamelijk op renovatie en onderhoud. Na een gedegen onderzoek is gekozen voor het invoeren van Pluriform BouwWorks.

Gepubliceerd op: 28 december, 2015

Vanaf release 2016.1 biedt Pluriform de mogelijkheid om loonaangiftes digitaal te versturen via Digipoort: het nieuwe, beveiligde kanaal van de overheid.

Met ingang van 1 maart 2017 worden zowel het BAPI- als het FOS-kanaal afgeschaft en is het doen van digitale aangifte aan de Belastingdienst alleen mogelijk via Digipoort.

Gepubliceerd op: 23 december, 2015

Durea uit Drunen maakt al zevenenzestig jaar comfortabele damesschoenen met een modieuze uitstraling en een onovertroffen pasvorm. Sinds de oprichting van Durea in 1948 door Petrus van Drunen hebben er drie generaties aan het roer gestaan en is de vierde alweer in aantocht. Sinds 1984 is Peter van Drunen algemeen directeur en o.a. verantwoordelijk voor de automatisering binnen het familiebedrijf.

Gepubliceerd op: 20 oktober, 2015

Sail Event Partners en Stichting Sail Amsterdam organiseren samen SAIL en maken daarbij gebruik van Pluriform Events dat geïmplementeerd is door Pluriform branchesoftware Partner ESi IT Solutions te Oisterwijk.

Gepubliceerd op: 24 augustus, 2015

Bouwbedrijf Van Deelen is volledig overgestapt op Pluriform. Zij maken nu gebruik van ERP oplossing Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys. Van Deelen kan nu met één totaal oplossing de calculatie t/m nazorg uitvoeren.

Van Deelen is al meer dan 25 jaar totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw.

Gepubliceerd op: 1 juli, 2015

De groei van BouwInfosys vraagt om ruimere huisvesting. Daarom zijn zij op vrijdag 26 juni verhuisd van het kantoor in Tilburg naar Kantoor Zwijnsbergen in Helvoirt.

Gepubliceerd op: 22 juni, 2015

Hans Eek Infrawerken heeft gekozen voor Pluriform. Zij maken sinds kort gebruik van de ERP oplossing InfraWorks geleverd door onze partner BouwInfosys.

Met alle disciplines onder één dak, is er altijd één aanspreekpunt. Efficiënter kan het niet, met korte lijnen en een strakke planning is Eek Infra een organisatie die, in samenwerking met een netwerk van onderaannemers diensten levert in de sector infrastructuur. Door krachten en kennis te bundelen met collega-ondernemers die dezelfde visie hebben, heeft Eek Infrawerken gevarieerde en betrouwbare samenwerkingsverbanden opgebouwd met onderaannemers die breed inzetbaar zijn.

Gepubliceerd op: 5 juni, 2015

Stichting Kinderpostzegels Nederland selecteert branche partner Matthat Software voor de IT - ondersteuning van de jaarlijkse Kinderpostzegelactie met Pluriform Goede Doelen.

Gepubliceerd op: 1 juni, 2015

Bouwbedrijf Kleijngeld heeft gekozen voor Pluriform. Zij maken inmiddels naar tevredenheid gebruik van de ERP oplossing BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys.

Kleijngeld bouwt, onderhoudt en ontwikkelt projecten voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, overheden en particulieren. Jarenlange ervaring vertaalt zich in proactief meedenken met
opdrachtgevers en een toekomstgerichte visie waarin zorgeloos bouwen, zorgvuldig onderhouden en duurzaam ontwikkelen centraal staat.

Gepubliceerd op: 4 mei, 2015

Bouwgroep van Stiphout stapt definitief over van Bouwoffice naar Pluriform BouwWorks.

Van Stiphout is al 45 jaar actief in de utiliteitsbouw, projectmatige woningbouw, particuliere bouw en service en onderhoud. Door continue groei heeft het bedrijf ook in de afgelopen jaren zijn scope en werkgebied kunnen verbreden. Om deze groei ook qua automatisering op te vangen, heeft het bedrijf kritische gekeken naar het softwarepakket dat het bedrijfsproces moet ondersteunen.

Gepubliceerd op: 16 maart, 2015

Vindt u ook dat het beter kan en beter moet in uw branche? Dan komen wij graag met u in contact. Start een discussie op ons forum en discussieer met ons, met onze branchepartners en onze klanten (abonnees).

Om innovatie te stimuleren hebben we het Pluriform Forum ontwikkeld. Op deze manier kan iedereen een discussie starten of mee discussiëren over uiteenlopende zaken in verschillende branches, met als doel kansen te identificeren en het hierna beter doen.

Gepubliceerd op: 26 januari, 2015
 
Powered by: Pluriform Software