Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Online Collaboration met MS Teams

Vanaf maart 2020 is de wereld om ons heen behoorlijk veranderd en zijn we noodgedwongen op een andere manier gaan samen werken.

Wij hebben hard ontwikkeld aan een integratie van Pluriform met het Online Collaboration Platform van Microsoft. Dat betekent dat fysieke bezoeken zijn vervangen door online meetings. Maar hoe regel je dit op een efficiënte manier zonder het dubbel vastleggen van afspraken?

Dit betekent o.a. dat:

  • een autorisatie service-interface laag het mogelijk moet maken om de verschillende cloud providers op een veilige manier aan te spreken. Deze dient als basis voor uitwisseling van account en rechten, welke nodig is om vanuit Pluriform te kunnen samenwerken met cloud oplossingen en vice versa.
  • er een betere integratie mogelijk is tussen Pluriform Teamwork en de verschillende cloud services. Denk daarbij aan de uitwisseling van afspraken, het starten of deelnemen aan online meetings, het voeren van telefoongesprekken en het uitwisselen van e-mails.
  • er enerzijds de mogelijkheid ontstaat om de verschillende Pluriform webapplicaties te verrijken met de nieuwe online-services en anderzijds de mogelijkheid ontstaat om delen van Pluriform aan te bieden in de verschillende onlineservices.

Gepubliceerd op: 24 maart, 2021
 
Powered by: Pluriform Software