Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Bouwbedrijf van Stiphout maakt overstap naar Pluriform

Bouwgroep van Stiphout stapt definitief over van Bouwoffice naar Pluriform BouwWorks.

Van Stiphout is al 45 jaar actief in de utiliteitsbouw, projectmatige woningbouw, particuliere bouw en service en onderhoud. Door continue groei heeft het bedrijf ook in de afgelopen jaren zijn scope en werkgebied kunnen verbreden. Om deze groei ook qua automatisering op te vangen, heeft het bedrijf kritische gekeken naar het softwarepakket dat het bedrijfsproces moet ondersteunen.

Overstap van BouwOffice naar Pluriform BouwWorks
Na jaren met BouwOffice te hebben gewerkt, heeft het bedrijf besloten per januari 2015 definitief over te stappen naar Pluriform BouwWorks. Aan het woord Patrick van Oorschodt, Hoofd Productie: “De extra mogelijkheden in Pluriform op het gebied van kostenbewaking is de belangrijkste reden om over te stappen”. Vanaf deze datum zal ook de gehele communicatie via Pluriform verlopen, evenals het digitaliseren van papieren documenten (middels WhiteVision), welke na het scannen elektronisch en automatisch worden verwerkt in Pluriform.

Efficiency en kostenbesparing
“Door de overstap kan efficiënter worden gewerkt wat resulteert in tijdwinst en dus uiteindelijk ook kostenbesparing. Zo kunnen onze medewerkers meer aandacht aan hun kerntaken besteden”, aldus Van Oorschodt.

Gepubliceerd op: 16 maart, 2015
 
Powered by: Pluriform Software