Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Pluriform Forum

Vindt u ook dat het beter kan en beter moet in uw branche? Dan komen wij graag met u in contact. Start een discussie op ons forum en discussieer met ons, met onze branchepartners en onze klanten (abonnees).

Om innovatie te stimuleren hebben we het Pluriform Forum ontwikkeld. Op deze manier kan iedereen een discussie starten of mee discussiëren over uiteenlopende zaken in verschillende branches, met als doel kansen te identificeren en het hierna beter doen.

Pluriform wordt momenteel in diverse branches ingezet maar is geschikt voor zo ongeveer elke branche. Werkt u in een branche waarin woorden als 'inflexibel', 'traag', 'verouderd' en 'duur' de boventoon voeren? Laat het ons weten, dan kunnen wij u laten zien dat het anders kan.

Het Pluriform Forum is ook beschikbaar op het abonnee- en partnerportaal zodat onze abonnees en partners eenvoudig discussies kunnen starten en mee kunnen discussiëren in hun branche. Ga hiervoor naar het linkje 'Forum' op het abonnee- en partnerportaal en discussieer mee!

Gepubliceerd op: 26 januari, 2015
 
Powered by: Pluriform Software