Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Stichting Kinderpostzegels selecteert Pluriform

Stichting Kinderpostzegels Nederland selecteert branche partner Matthat Software voor de IT - ondersteuning van de jaarlijkse Kinderpostzegelactie met Pluriform Goede Doelen.

Met een handtekening beklinken Theo Kranendonk, directeur van Matthat Software, en Ilja van Haaren, directeur van Stichting Kinderpostzegels, de start van een intensieve samenwerking. Doel van deze samenwerking is de succesvolle Kinderpostzegelactie IT-ondersteuning bieden met Pluriform Goede Doelen.

Ilja van Haaren, Directeur Stichting Kinderpostzegels: "Wij zijn blij met het afsluiten van dit contract met Matthat Software. In Matthat hebben we een partner gevonden met brede kennis in Goede Doelen die voor andere organisaties al eerder vergelijkbare software heeft ontwikkeld en geïmplementeerd. Deze ervaring en het gebruik van bewezen en gedeelde technologie heeft de keuze voor Matthat Software bepaald.”

Theo Kranendonk, Directeur Matthat Software: “We zijn er bijzonder trots op dat Matthat het vertrouwen heeft gekregen van Stichting Kinderpostzegels om de Kinderpostzegelactie met Pluriform Goede Doelen te ondersteunen. Een Stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze IT-dienstverlening zorgen wij ervoor dat Stichting Kinderpostzegels haar acties soepel en efficiënt kan uitvoeren.”


Matthat Software is partner van Pluriform voor de goede doelen branche. Pluriform Software vormt de solide en innovatieve basis voor Pluriform Goede Doelen.

Gepubliceerd op: 1 juni, 2015
 
Powered by: Pluriform Software