Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Van Deelen stapt volledig over naar Pluriform BouwWorks

Bouwbedrijf Van Deelen is volledig overgestapt op Pluriform. Zij maken nu gebruik van ERP oplossing Pluriform BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys. Van Deelen kan nu met één totaal oplossing de calculatie t/m nazorg uitvoeren.

Van Deelen is al meer dan 25 jaar totaalbouwer die opdrachtgevers van A tot Z begeleidt, adviseert en ontzorgt op het gebied van woningbouw, restauratie, renovatie en bedrijvenbouw.

Overstap naar Pluriform BouwWorks
In zeer korte tijd is Van Deelen live gegaan met Pluriform BouwWorks en gaan ze onze oplossing in de volle breedte inzetten binnen haar organisatie. Voorafgaand is gekeken naar de belangrijkste oplossingen in de markt. "De keuze voor Plurifrom zit met name in de kracht van het dashboard in combinatie met de uitgebreide standaard functionaliteit"

Toegang
Alle medewerkers krijgen toegang tot Pluriform BouwWorks, zowel op kantoor, onderweg, op de bouwplaats en thuis. De serviceafdeling gaat de mobiele werkbon op de tablet inzetten. Aan de nieuwbouwkant zullen straks ook kopers en koperbegeleiders toegang gaan krijgen tot Pluriform BouwWorks.


Pluriform Software vormt de solide en innovatieve basis voor Pluriform BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks. BouwInfosys is partner van Pluriform voor de branches Bouw, Infra & Installatie.

Gepubliceerd op: 1 juli, 2015
 
Powered by: Pluriform Software