Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Bouwbedrijf Kleijngeld kiest voor Pluriform

Bouwbedrijf Kleijngeld heeft gekozen voor Pluriform. Zij maken inmiddels naar tevredenheid gebruik van de ERP oplossing BouwWorks geleverd door onze partner BouwInfosys.

Kleijngeld bouwt, onderhoudt en ontwikkelt projecten voor bedrijven, scholen, zorginstellingen, overheden en particulieren. Jarenlange ervaring vertaalt zich in proactief meedenken met
opdrachtgevers en een toekomstgerichte visie waarin zorgeloos bouwen, zorgvuldig onderhouden en duurzaam ontwikkelen centraal staat.

Enorme tijdwinst met Pluriform BouwWorks
De belangrijkste overweging om voor Pluriform te kiezen was voor Kleijngeld de enorme tijdwinst die het bedrijf ging behalen. "Duizenden opdrachtbonnen die vanuit 'Dispatch Woon' jaarlijks worden verwerkt gaan nu vol automatisch met Pluriform BouwWorks!". Ook de terugkoppeling naar het dossier in 'Dispatch Woon' (uitgevoerde werkzaamheden, foto's en facturen) gebeurt vanaf nu rechtstreeks vanuit Pluriform.


Pluriform Software vormt de solide en innovatieve basis voor Pluriform BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks. BouwInfosys is partner van Pluriform voor de branches Bouw, Infra & Installatie.

Gepubliceerd op: 4 mei, 2015
 
Powered by: Pluriform Software