Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Eek Infra kiest voor Pluriform InfraWorks

Hans Eek Infrawerken heeft gekozen voor Pluriform. Zij maken sinds kort gebruik van de ERP oplossing InfraWorks geleverd door onze partner BouwInfosys.

Met alle disciplines onder één dak, is er altijd één aanspreekpunt. Efficiënter kan het niet, met korte lijnen en een strakke planning is Eek Infra een organisatie die, in samenwerking met een netwerk van onderaannemers diensten levert in de sector infrastructuur. Door krachten en kennis te bundelen met collega-ondernemers die dezelfde visie hebben, heeft Eek Infrawerken gevarieerde en betrouwbare samenwerkingsverbanden opgebouwd met onderaannemers die breed inzetbaar zijn.

Pluriform geeft rust
Het werken met Pluriform InfraWorks zorgt ervoor dat Eek Infra het gehele proces nu een stuk efficiënter kan aansturen. "Pluriform geeft rust in de organisatie" aldus Hans Eek, "het systeem waarschuwt nu zelf voor verlopen documenten, certificaten, etc."


Pluriform Software vormt de solide en innovatieve basis voor Pluriform BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks. BouwInfosys is partner van Pluriform voor de branches Bouw, Infra & Installatie.

Gepubliceerd op: 5 juni, 2015
 
Powered by: Pluriform Software