Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Pluriform events verzorgt automatisering achter SAIL A'dam

Sail Event Partners en Stichting Sail Amsterdam organiseren samen SAIL en maken daarbij gebruik van Pluriform Events dat geïmplementeerd is door Pluriform branchesoftware Partner ESi IT Solutions te Oisterwijk.

Pluriform Events stuurt voor SAIL de front- mid- en complete backoffice aan. Zowel de (web) verkopen, planning, organisatie en alle administraties van SAIL worden beheerd vanuit een centraal Pluriform Events informatiesysteem. In de praktijk?

  • Alle website teksten en afbeeldingen van de arrangementen komen vanuit Pluriform Events (PE).
  • Alle arrangementsaanvragen komen vanuit de site direct in PE.
  • Wanneer er 2 opties geboekt staan op 1 arrangement stuurt PE automatisch een bericht naar de site dat 'het arrangement van de site af moet.
  • Planning, verwerking van aanvragen, overzicht beschikbaarheid en bezettingsgraad, facturatie etc vd arrangementen verloopt via PE.
  • Aansturing van vrijwilligers, schippers verloopt via PE.
  • Gehele administratie verloopt via PE.

Financieel directeur van Sail Event Partners vertelt over zijn ervaring met ESi en Pluriform Events:
'Het werken met een goed werkend automatiseringssysteem is voor ons onontbeerlijk. Pluriform Events is een laagdrempelig projectmatig ERP-systeem dat snel in te richten en te gebruiken is. Het kan mee opschalen met een snelgroeiende organisatie. Enerzijds een standaardoplossing, anderzijds prima te customizen voor de gebruiker, compleet met tailormade toepassingen', aldus Jan Peter Van Wijk.

Bron: http://www.eventbranche.nl

Gepubliceerd op: 24 augustus, 2015
 
Powered by: Pluriform Software