Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Intersell kiest voor Pluriform BouwWorks

Met de invoering van Pluriform BouwWorks krijgt Intersell de beschikking over een state-of-the-art ERP oplossing waarmee ze haar klanten optimaal kan bedienen. Belangrijke aspecten daarbij zijn onder meer de inzet van het klantportaal en de mobiele werkbon (tablet).

Pluriform BouwWorks is een veelzijdige oplossing die uitermate geschikt is voor het snel en efficiënt verwerken van bonnen, iets wat goed van pas komt in het proces van Intersell. Het bedrijf is met het klantportaal eenvoudig in staat om de klant inzage te geven in de werksituatie (bijv. per adres of per datum).

Intersell is onderdeel van Vink Bouw uit Nieuwkoop en beschikt over ca. 50 personeelsleden verdeeld over timmerlieden, metselaars, tegelzetters en een schilder. Met de eigen timmerfabriek welke is gevestigd in Amsterdam kan Intersell houtproducten op maat realiseren onder de juiste omstandigheden. Het bedrijf is lid van Bouwend Nederland en de Stichting Bouwgarant. Verder heeft Intersell de veiligheid van eigen medewerkers, opdrachtgevers en omstanders op de bouwplaats hoog in het vaandel staan. Dat komt tot uitdrukking in haar VCA**-certificering.

Klik hier voor meer informatie over Pluriform BouwWorks.

Pluriform Software vormt de solide en innovatieve basis voor o.a. Pluriform BouwWorks, InfraWorks en InstallWorks, geleverd door onze partner BouwInfosys.

Gepubliceerd op: 28 december, 2015
 
Powered by: Pluriform Software