Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Pluriform BouwWorks vervangt met trots Baan IV

Branchepartner BouwInfosys is bijzonder trots dat ook Boeve Afbouw uit Lemelerveld gekozen heeft voor de invoering van Pluriform BouwWorks ter ondersteuning van de primaire processen binnen het bedrijf. BouwWorks gaat het momenteel in gebruik zijnde Baan IV systeem vervangen.

Na een uitgebreid selectietraject is de keuze gevallen op de oplossing van onze branchepartner BouwInfosys. De bedoeling is dat Pluriform BouwWorks na de invoering het gehele proces van Boeve Afbouw integraal gaat ondersteunen.

Boeve Afbouw bestaat sinds 1965 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een veelzijdig afbouwbedrijf. Het verzorgt de volledige afbouw in de woning- en utiliteitsbouw voor de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Er wordt hoogwaardige kwaliteit geleverd als het gaat om het leggen van dekvloeren, plaatsen van licht scheidingswanden, stucwerk, spuitwerk, gevelisolatie, gevelonderhoud, schilderwerk, brandwerende doorvoeren en decoratieve afwerkingen.
Kijk voor meer informatie over Boeve Afbouw op: www.boeve-afbouw.nl.


BouwInfosys is partner van Pluriform Software voor de branches Bouw, Grond- Weg- en Waterbouw en Installatie. Pluriform vormt de solide en innovatieve basis.

Gepubliceerd op: 23 februari, 2016
 
Powered by: Pluriform Software