Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Mouton Bouw stapt over naar Pluriform

Na een gedegen selectietraject waarin meerdere ERP oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Mouton Bouw uit Amsterdam gekozen voor de invoering van Pluriform BouwWorks ter ondersteuning van haar primaire processen.

Mouton Bouw is een bouwonderneming gespecialiseerd in burger- en utiliteitsbouw. Zij werken voor een grote selectie woning corporaties, vastgoed beheerders, zorg-instellingen en verenigingen van eigenaren.

De werkzaamheden van Mouton zijn gericht op mutatie onderhoud, service onderhoud, verbouw, renovatie en restauratie van panden, appartementen en kleinschalige nieuwbouw. Mouton gelooft in heldere, persoonlijke communicatie met korte lijnen. Mouton onderscheidt zich door transparantie en daarnaast zijn ze blijvend concurrerend in renovatie, restauratie en groot onderhoud.

Pluriform BouwWorks
De implementatie gaat in september van start en is er op gericht om eind 2016 met het hele bedrijf live te gaan op BouwWorks. Alle medewerkers gaan toegang krijgen, zowel op kantoor als buiten (projectleiders en vakmannen).

Gepubliceerd op: 12 juli, 2016
 
Powered by: Pluriform Software