Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Stichting Verbinden-met-Zorg kiest voor Pluriform Zorg

Focussen op verbinden, transparantie en kwaliteit binnen de wijkverpleging, dat is wat Stichting Verbinden-met-zorg voor ogen heeft. Deze nieuwe organisatie wil een innovatieve landelijke speler in de wijkverpleging zijn die ZZP’ers een platform biedt om samen te werken.

Zorgprofessionals laten doen waar ze goed in zijn
“Wat ons voornamelijk opvalt is dat de administratieve rompslomp en regelgeving ZZP’ers steeds meer afleidt van het primaire zorgproces”, aldus Sander Duindam, medeoprichter van Stichting Verbinden-met-zorg. Sander is van mening dat ZZP’ers zich voornamelijk moeten richten op datgene waar hun passie en talent ligt: de beste zorg leveren aan cliënten.

Kwaliteitsmerk in de branche
Door de samenwerking van ZZP’ers centraal te organiseren wilt Stichting Verbinden-met-zorg een kwaliteitsmerk zijn dat voldoet aan de wensen van zorgverzekeraars. De kwaliteit van de geleverde zorg wordt bewaakt door deze in samenwerking met de cliënt te monitoren. Naast het centraal inkopen van zorg ondersteunt Stichting Verbinden-met-Zorg ZZP’ers met o.a. administratieve taken, interne opleidingen, gezamenlijke inkoop van materialen, juridische zaken en het aanbieden van een informatiesysteem in de vorm van een passend ECD.

Samenwerking met Adapcare - Pluriform Zorg
Om de beoogde transparantie en innovatie vorm te geven is Stichting Verbinden-met-Zorg op zoek gegaan naar passende software. Sander is duidelijk hoe zij bij Adapcare zijn uitgekomen: “We wilden software die transparant en gebruiksvriendelijk is. Online moeten onze professionals en cliënten kunnen communiceren door middel van een ECD en cliëntportaal. Wij weten uit ervaring dat Pluriform Zorg van Adapcare ons dat kan bieden. Pluriform Zorg heeft een open inrichting en wordt continu verbeterd en uitgebreid. Ik ken Adapcare als een prettige organisatie met korte lijntjes die meedenkt in mogelijkheden en heb daarom veel vertrouwen in deze samenwerking.” Stichting Verbinden-met-zorg gaat vanaf 1 januari 2017 live met Pluriform Zorg.

Gepubliceerd op: 15 november, 2016
 
Powered by: Pluriform Software