Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Gebr. Beentjes kiest ook voor Pluriform InfraWorks

Na een zorgvuldige afweging waarin alle alternatieve oplossingen de revue zijn gepasseerd heeft Gebr. Beentjes Grond-, Weg- en Waterbouw BV (anno 1960) uit Uitgeest de opdracht getekend voor de levering en invoering van Pluriform InfraWorks geleverd door branchepartner BouwInfosys. Pluriform InfraWorks zal integraal worden ingezet voor het ondersteunen van alle processen van het bedrijf. Het bedrijf gaat daarmee de overstap maken naar een volledig geïntegreerd systeem voor de aansturing van al haar processen.

We zijn er trots op dat bij het ondertekenen van de opdracht door de directie van Gebr. Beentjes GWW werd aangegeven dat ze na het bekijken van de diverse oplossingen in de markt de keuze al snel op Pluriform InfraWorks hadden laten vallen. De gesprekken die volgden bevestigden de juiste keuze.

Naast het bedijf Gebr. Beentjes GWW kent de groep ook nog een bouwbedrijf, te weten Akerbouw BV. De doelstelling is om eerst het infrabedrijf over te zetten op Pluriform InfraWorks en daarna ook het bouwbedrijf toe te voegen in dezelfde oplossing. Pluriform InfraWorks bevat ook de functionaliteit van Pluriform BouwWorks en daarmee krijgt het bedrijf met invoering van Pluriform InfraWorks ook direct de beschikking over de bouwfunctionaliteit.

Implementatie
Door het succes van de oplossingen en de daarmee gepaard gaande drukte in implementaties zal de implementatie pas medio Q1 2017 van start gaan.

Gepubliceerd op: 8 december, 2016
 
Powered by: Pluriform Software