Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


De oudste aannemer van A'dam kiest voor Pluriform InfraWorks

Na een zeer uitgebreid selectietraject waarin verschillende oplosingen zijn bekeken heeft ook aannemer H. Van Steenwijk b.v. uit Amsterdam onlangs de opdracht getekend voor de invoering van Pluriform InfraWorks van branchepartner BouwInfosys.

Van Steenwijk gaat integraal gebruikmaken van Pluriform InfraWorks, de beste software voor bedrijven in de grond-, weg- en waterbouw.

De invoering van Pluriform InfraWorks gaat het bedrijf een grote efficiencywinst opleveren. Concreet betekent dit dat Van Steenwijk gebruik gaat maken van de standaard in InfraWorks beschikbare functionaliteit voor o.a. calculatie, besteksadministratie, projectadministratie, financiele administratie en facturatie in één en dezelfde oplossing.

Als oudste aannemer van Amsterdam is H. van Steenwijk dé aannemer in Amsterdam en omstreken. Sinds de oprichting in 1831 is het bedrijf een familiebedrijf welke staat voor het leveren van kwaliteit. Inmiddels is H. van Steenwijk in handen van de zesde generatie en heeft de organisatie zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een aannemer van formaat welke een groot scala aan werkzaamheden kan uitvoeren, zonder daarbij haar principes uit het oog te verliezen.

De implementatie start binnenkort met als doelstelling om nog ruim voor de bouwvak live te gaan.

Gepubliceerd op: 9 februari, 2017
 
Powered by: Pluriform Software