Nieuws

Kom meer te weten over Pluriform


Zorggroep Apeldoorn kiest voor Pluriform Zorg

We zijn erg blij met Zorggroep Apeldoorn en omstreken als nieuwe klant. Zorggroep Apeldoorn e.o. is een grote aanbieder van zorg en behandeling aan met name ouderen in de regio Apeldoorn en omstreken.

Met 1.500 medewerkers en ruim 900 vrijwilligers levert Zorggroep Apeldoorn e.o. op 14 eigen locaties zorg met verblijf en behandeling, ook komen ze bij cliënten thuis.

Robin van Iperen, projectmanager bij Zorggroep Apeldoorn: “Wij hebben gekozen voor Pluriform Zorg vanwege de uitgebreide mogelijkheden die het ECD biedt. Zowel op het gebied van methodisch denken en werken als op het gebied van verregaande procesondersteuning. Daarnaast biedt Pluriform Zorg ruime mogelijkheden voor multidisciplinaire samenwerking voor zorg en behandeling in één volledig geïntegreerd dossier, waartoe ook de cliënt, verwanten en vrijwilligers toegang hebben. Tenslotte ziet Zorggroep Apeldoorn in Adapcare een strategisch partner op het gebied van innovatie."

Pluriform Zorg zal breed worden ingezet voor zowel zorg als behandeling, de verwachting is dat begin 2018 alle medewerkers met Pluriform Zorg werken. Daarna zal mogelijk planfunctionaliteit zoals DBC-, hotel- en dienstroosterplanning worden uitgerold. Zorggroep Apeldoorn e.o. en Adapcare hebben een uniek partnership, Pluriform Zorg is als innovatief ECD hiervoor het gereedschap. Vanaf de start wordt gebruik gemaakt van de SAAS-infrastructuur van Adapcare.

Lees hier meer over Zorggroep Apeldoorn e.o.

Gepubliceerd op: 6 juni, 2017
 
Powered by: Pluriform Software